Nova vest
Fudbal

Subota, 28.03.2015.

13:56

Akinfejev: Hvala svima, dobro sam

Golman reprezentacije Rusije Igor Akinfejev, koga su navijači Crne Gore pogodili bakljom u glavu, zahvalio se svima na podršci, istakavši da se oseća dobro.

Izvor:

Autor:

Default images
YTSS

"Osećam se dobro i želim da se zahvalim svima koji su brinuli o meni. Nažalost, i ovakve stvari se ponekad dešavaju u fudbalu. Iskreno se nadam da se ovakvi incidenti neće ponavljati nikada više ni u Crnoj Gori ni bilo gde u svetu", rekao je Akinfejev, a preneo sajt Ruske fudbalske asocijacije.

Utakmica između Crne Gore i Rusije u Podgorici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine prekunuta je zbog niza incidenata u 67. minutu i nije nastavljena.

Sve je počelo u prvom minutu, kada je golman Rusije pogođen bakljom u glavu i prebačen u bolnicu, gde mu je konstantovan potres mozga i opekotine po vratu, da bi po nastavku susreta, navijači su tvrdim predmetom pogodili Dmitrija Kombarova. Između je bilo još incidenata, pa čak i koškanja igrača dve reprezentacije na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve