Nova vest
Fudbal

Subota, 28.03.2015.

12:50

Bošković ćuti do UO Saveza

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je da se neće oglašavati o sukobu sa igračicama do odluke Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Najbolje rukometašice Andrea Lekić, Sanja Damnjanović, Katarina Tomašević i Dragana Cvijić nedavno su objavile da neće igrati za reprezentaciju dok god je Bošković na mestu selektora.

Bošković je pre nekoliko dana na redovnoj sednici Upravnog odbora pokušao da analizira tu temu, ali je odlučeno da je ona preopširna i suviše ozbiljna da bi se zbrzala, pa će to učiniti na tematskoj sednici koja će biti održana uskoro.

Čekamo zakazivanje novog Upravnog odbora RSS. Još se ne zna termin, ali je rečeno da će da bude uskoro“, rekao je Bošković.

Na pitanje, da li očekuje podršku Upravnog odbora, selektor je istakao da su razgovor i pozitivno rešenje važniji, nego ko je u pravu.

Očekujem da svi sednemo i razgovaramo. Članovi Upravnog odbora, stručni štab i igračice, koje odbijaju da igraju. Tada će svako da iznese viđenje situacije i nadam se da će odluka koja bude donešena, da bude u korist reprezentacije. Ona je iznad svih nas. Nije bitan selektor, nisu bitani igrači pojedinačno, već samo reprezentacija Srbije“, naglasio je Bošković.

Na ostala pitanja u vezi sa vođenjem selekcije u budućnosti, Bošković nije želeo da priča ništa pre donošenja zvanične odluke.

Nećemo dalje da razgovaramo o ovome, pre Upravnog odbora. Ne možemo da pričamo ’šta ako?’. Kada se donese zajednička odluka, onda ćemo da je analiziramo“, rekao je Bošković.


 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve