Nova vest
Fudbal

Subota, 28.03.2015.

11:11

Jovetić: Rusi su samo čekali

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić rekao je posle prekida utakmice sa Rusijom da su njihovi rivali samo čekali da se nešto desi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Utakmica između Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu i nije nastavljena zbog niza incidenata. Sve je počelo u prvom minutu, kada je golman Rusije Igor Akimfejev pogođen bakljom, zbog čega je odmah prebačen u Klinički centar Crne Gore.

Odmah je usledio prekid, a sudija je najavio da će utakmica biti ponovo prekinuta ukoliko se desi novi incident. To se i desilo, kada je u 67. minutu Dmitri Kombarov je pogođen tvrdim predmetom, pa je to i bio kraj utakmice pri rezultatu 0:0.

Razočaran sam. Mislim da nam ovo nije trebalo. Izašli smo i pružili maksimum, odbranili penal, ali šta reći posle ovakvog meča. Kod drugog prekida je neki novčić ubačen. Rusi kao da su čekali da se nešto desi, jer im je rečeno na poluvremenu da ukoliko se dogodi i najmanji incident da prijave sudiji. Najviše ćemo mi da ispaštamo, a ja se nadam da kazna neće biti ogromna“, naglasio je Jovetić.

Više o samoj utakmici pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve