Nova vest
Fudbal

Subota, 28.03.2015.

10:15

Nastasić: Nije opasan samo Ronaldo

Srpski fudbaler Matija Nastasić poručio je da su ’Orlovi’ spremni da pobede Portugal u Lisabonu i vrate se u trku za plasman na Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Reprezentacija Srbije u nedelju od 20.45 gostuje Portugalu na stadionu „Luž“ u Lisabonu u okviru četvrtog kola kvalifikacija.

Nadam se da smo spremni da uradimo ono što narod očekuje od nas, ali što i mi sami očekujemo. Nismo u situaciji da razmišljamo u smeru 'ako izgubimo'. Idemo na pobedu i učinićemo sve da se iz Lisabona vratimo sa tri boda“, rekao je Nastasić srpskim izveštačima u Portugalu.

Prema njegovim rečima ekipa nikako ne bi smela da napravi grešku i svu pažnju usmeri na Kristijana Ronalda.

Opasno bi bilo da samo mislimo o Ronaldu, on se izdvaja jer je najbolji na svetu, ali nikako ne smemo da zapostavimo ostale. Sa svih strani preti opasnost“, istakao je Nastasić.

Štoper Šalkea dodao je da je ekipa sjajno radila u Staroj Pazovi i da mu se čini da je atmosfera bolja nego prilikom nekih prethodnih okupljanja. Takođe, dodao je da lično ima znatno više samopuzdanja, nego jesenas kad je bio van tima Mančester Sitija.

Za svakog igrača je najbitnije da igra, mislim da sam napravio pravi potez odlaskom u Šalke. Imam više samopouzdanja i utakmica u nogama, što je mnogo bitno i osećam da sam spremniji“, zaključio je Nastasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve