Nova vest
Fudbal

Petak, 27.03.2015.

12:53

Anri: Ostavite Ibrahimovića na miru

Legendarni francuski fudbaler Tjeri Anri poručio je svojim sunarodnicima da ostave napadača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića na miru.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Švedski fudbaler se našao na udaru kritika poslednjih nedelja, zbog svoje izjave posle utakmice sa Bordoom, u kojoj su njegovi ’Sveci’ poraženi sa 3:2.

„Za 15 godina igranja fudbala nisam video ovakva g***a od sudije, ovo je u****a zemlja. Francuska ne zaslužuje PSŽ“, vikao je besni Ibrahimović posle utakmice.

Ibrahimović se potom izvinio zbog svojih komentara, istakavši da nije tako mislio, a Anri ističe da Šveđanin zaslužuje više poštovanja.

Zlatan je sjajan momak. Neverovatno je ljubazan, zajedno smo se mnogo smejali. Ljudi u Francuskoj bi trebalo da se odluče šta žele. Prvo su se žalili zato što nema dovoljno velikih zvezda u Ligi 1, a sada imaju igrača kakav je Ibrahimović, ali se žale na njega“, naglasio je Anri.

Bivši francuski fudbaler je istakao da bi svima trebalo da bude drago što jedan takav fudbaler igra u njihovoj zemlji.

Zlatan je sjajan fudbaler, on je zaista poseban i obeležio je jednu eru. Osvajao je titule u svim klubovima za koje je igrao. Naravno, može da bude veoma temperamentan. Uvek kaže šta misli, ali me to nikad nije pogađalo. Ne postoji veliki broj igrača sa takvim karakterom. Ako ga kazne zbog komentara, neka bude tako, to je život. Ali, Francuzi bi trebalo da uživaju u njegovoj igri dok je još tu“, istakao je Anri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve