Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2015.

19:47

Živković: Radom, trudom do opstanka

Novi trener Voždovca Bratislav Živković rekao je na promociji u klubu da se nada da će uz pomoć rada i truda uspeti da opstane u ligi.

Izvor:

Autor:

Default images
fkvoždovac.rs

"Imao sam prilike da gledam igrače, verujem u njih, ali i u organizaciju kluba. Mislim da sam napravio pravi potez i nadam se da ćemo uspeti da izborimo opstanak u Super ligi ove sezone. Hvala upravi Voždovca na ukazanom poverenju", rekao je Živković.

Promovisan je pomoćni trener Branko Vojinović, koji je u Voždovcu bio igrač i član stručnog štaba.

"Vrlo dobro znam u kakvoj je situaciji klub, ali prihvatio sam poziv zbog organizacie i igračkog kadra koji obećavaju. Nadam se da ćemo imati snage i znanja da ostvarimo naš primarni cilj, a to je opstanak u ligi", rekao je Vojinović.

Živković i Vojinović dogovorili su se o ostanku do kraja sezone, dok će nastavak saradnje zavisiti od rezultata.

Živković je do sada bio pomoćni trener Crvene zvezde, a istu funkciju obavljao je i u belgijskom Lirsu.

Generalni direktor Voždovca Goran Grkinić kazao je da je Živković bio prva želja kluba, kao i da je dogovor brzo postignut.

"On je mlad stručnjak sa bogatom karijerom i nadam se da će opravdati očekivanja kako nas u klubu tako i naših navijača. Želeo bih i da mu se zahvalim što je prihvatio mogu slobodno da kažem 'vruć krompir', da vodi naš klub u trenutku kada smo pretposlednji na tabeli", rekao je Grkinić.

'Zmajeve' je u sredu napustio Zoran Milinković pošto je postao novi trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve