Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2015.

18:58

Teri i Čelsi – ljubav se nastavlja

Kapiten Čelsija Džon Teri produžio je ugovor sa klubom na još jednu godinu, do kraja sezone 2015/2016.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Beta/AP

“Nismo mu dali novi ugovor da bismo mu se zahvalili zbog prošlosti, dali smo mu ga zato što Džon igra dobro i vrhunski je odbrambeni igrač. Srećan sam, on apsolutno zaslužuje novi ugovor posle sezone u kojoj je već odigrao 40 utakmica“, pohvalio je 34-godišnjeg štopera menadžer Žoze Murinjo.

Teri je u Čelsiju od svoje 15. godine, a sa ’Plavcima’ je osvojio tri titule u Premijer ligi, pet trofeja u FA kupu, tri u Liga kupu, kao i Ligu šampiona 2012. i Ligu Evrope godinu dana kasnije.

“Oduševljen sam što sam potpisao produženje ugovora, nadam se da ćemo zajedno ostvariti još uspeha. Igranje za tako veliki klub čini me ponosnim, a moram, kao i uvek, da se zahvalim navijačima koji me sve vreme podržavaju“, kazao je Teri.

Čelsi je trenutno prvi na tabeli Premijer lige sa šest bodova više i utakmicom manje od Mančester Sitija.

'Plavci' inače imaju politiku da igračima starijim od 30 godina ne nude ugovore duže od jedne sezone, a to pravilo moglo bi da bude prekršeno zbog Branislava Ivanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve