Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2015.

18:07

Vidal: Priče o kolenu me nerviraju

Fudbaler Juventusa Arturo Vidal rekao je da je potpuno spreman za utakmice i da ga nervira kada se priča o povredi njegovog kolena.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Vidal je propustio završetak prošle sezone zbog operacije meniskusa, a početkom godine rekao je da se mučio kako bi se vratio u formu.

"Nervira me kada ljudi pričaju o mom kolenu. Od operacije nemam nikakvih problema. Koleno je sada dobro, 100 odsto sam spreman i srećan jer se osećam bolje", rekao je Vidal za čileansku radio stanicu Radio Koperativa.

Za čileanskog reprezentativca zainteresovani brojni vrhunski evropski klubovi, a najozbiljniji je Mančester Junajted. On je nedavno rekao da želi da ostane u Torinu, ali da bi karijeru voleo da završi u nekom drugom klubu.

"Voleo bih da se jednog dana vratim u Kolo Kolo i pokušam da osvojim Kopa Libertadores", rekao je Vidal.

Vidal (27) je karijeru počeo 2005. godine upravo u ekipi Kolo Kolo, odakle je dve godine kasnije prešao u Bajer Leverkuzen, a 2011. godine potpisao je za Juventus.

"Morate da idete korak po korak. Uskoro ću napuniti 28 godina, ali imam još mnogo toga da uradim", rekao je Vidal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve