Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2015.

12:43

“Čukarički će sačuvati kostur tima”

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da postoji veliko interesovanje evropskih klubova za nekoliko fudbalera tog tima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Matijašević je takođe poručio da će naredne sezone ekipa biti podmlađena, ali da će biti zadržan kostur tima.

Spremili smo se za leto. Sigurno će biti dva-tri odlaska i samim tim popunićemo ekipu sa isto toliko adekvatnih pojačanja. Cilj je da ostane kostur tima, ali da pojedini fudbaleri koji su tu duže odu u inostranstvo. Tu su naravno i momci iz naše omladinske škole”, rekao je Matijašević.

Matijaševiž je dodao da žali što je njegov tim u poslednjem minutu ispustio pobedu protiv lidera prvenstva Partizana u minulom kolu Jelena Superlige, a ta utakmica je završena rezultatom 2:2.

Jedino ostaje žal za pobedom, sve ostalo je bilo dobro – igra, disciplina, zalaganje, popunjene tribine”, naglasio je Matijašević.

Matijašević je rekao da se kapiten Igor Matić oporavio od povrede, zbog koje je propustio duel protiv Partizana.

Na oporavku su Andrija Pavlović i Nikola Stojiljković, koji je na terapiji. Mislim da će svi biti spremni za Donji Srem”, naveo je Matijašević.

Prema njegovim rečima ambicije kluba ove sezone su da se tim kroz Jelen Superligu plasira u evropsko takmičenje i finale Kupa Srbije, pošto posle prvog meča Čukarički ima prednost protiv Voždovca (2:0).

Čukarički će 4. aprila gostovati ekipi Donjeg Srema u 21. kolu Jelen Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve