Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.03.2015.

09:59

Lazović igra za džabe do kraja

Fudbalski klub Crvena zvezda i Darko Lazović postigli su dogovor po kojem će fudbaler do kraja ugovora igrati za džabe.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Lazović je pre nekoliko meseci potpisao ugovor sa Đenoom, koji će stupiti na snagu 1. jula, a zbog ugovora koji ima sa ‘crveno-belima’ našao se na udaru generalnog direktora kluba sa stadiona “Rajko Mitić” Zvezdana Terzića.

Terzić je u pauzi između dve polusezone istakao da Lazović ima najveći ugovor među sadašnjim igračima, što nije fer, posebno jer će na kraju sezone napustiti klub. 24-godišnji fudbaler je tada odbio da potpiše sporazum po kojem bi mu bio revidiran ugovor, ali je na kraju pristao da do isteka ugovora igra bez nadoknade.

Lazović je takođe pristao da mu dug koji mu pripada od ranije, od oko pola miliona evra, bude isplaćen u nekoliko rata do kraja godine.

Mladi fudbaler je u prvih pet kola prolećnog šampionata bio jedan od najboljih u timu ‘crveno-belih’, pošto je svojim golovima Jagodini i Napretku Zvezdi doneo šest bodova.

Lazović je, inače, u Zvezdu stigao 2009. godine iz čačanskog Borca, ali su ga povrede omelet da odigra više od stotinjak utakmica u crveno-belom dresu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve