Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.03.2015.

21:37

Kosta: Nisam dobar, moram da ćutim

Napadač Čelsija Dijego Kosta rekao je da je najbolji način da ućutka kritičare zbog slabijih izdanja za Španiju dobra igra.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Kosta će opet zbog povrede da propusti utakmice nacionalne selekcije, za koju retko postiže golove od kako je pre godinu dana dobio pravo da nastupa.

"Smeta mi što se stavljam pod znak pitanja. Pokazao sam da želim da uspem sa nacionalnim timom. Najbolji način da se ućutkaju kritičari su dobre igre. Ali, pošto do sada nisam igrao dobro moram da ćutim i trpim", rekao je Kosta.

On smatra da je njegov izbor da igra za Španiju, pre Brazila, razlog zbog čega bi trebalo da bude pošteđen kritika.

"Jedno je kritikovati me zbog mojih partija, a drugo reći da nisam posvećen. To je prestrogo posle svega što sam preživeo u Brazilu. Moja priča sa španskom reprezentacijom još uvek nije počela. Žao mi je što još uvek ništa nisam uradio", naglasio je Kosta.

On je uporedio Primeru i Premijer ligu po oštrini igre, istakavši da je u Engleskoj dozvoljena grublja igra.

"Nisu ništa manje prljavi nego u Španiji, ali ne žalim se. Jači su u duelima i ono što bi u Španiji bilo suđeno kao faul ovde nije. Neki pokušavaju da me izvedu iz ritma, ali ja se kontrolišem", rekao je napadač Čelsija.

Engleska prvi put u poslednjh 20-ak godina nema predstavnika u četvrtfinalu Lige šampiona, zbog čega se sve češće ističe da je Premijer liga precenjena.

"Ne mislim da je Premijer liga precenjena. Ovde ima sjajnih timova i slabiji klubovi mogu da vas pobede", smatra Kosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve