Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.03.2015.

14:13

Felaini: Van Gal je veoma strog

Fudbaler Mančester Junajteda Maruan Felaini rekao je da je 'veoma strog' pristup menadžer Luja van Gala dobro došao posle košmarne sezone sa Dejvidom Mojsom.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Jon Supe

"Trener je vrlo strog, ali to je dobro. Trebao nam je takav trener. Prošla sezona je bila jako loša, nismo uspeli ni u Evropu da se plasiramo. Trebao nam je trener koji će neke igrače spustiti na zemlju. Kad on nešto kaže, uradi to. U suprotnom, letiš iz tima", rekao je Felaini za Dejli miror.

Felaini je leta 2013. godine došao iz Evertona za 27 miliona funti, ali nije uspeo da se ustali u prvom timu pod Mojsom, koji ga je trenirao i u Evertonu.

Belgijski internacionalac ocenio je da Mojs nije bio dovoljno čvrst i da ekipi treba neko strožiji, kao što je Van Gal.

"Ako mora da vas izvede posle 30 minuta utakmice, uradiće to. Na sreću, meni se to nije dešavalo. Meni je rekao 'Dokaži se, pa ćemo da vidimo'. Sad računa na mene. Nikad nije bilo neke sumnje. Bio sam povredjen na početku sezone, a trener mi je na povratku ukazao poverenje i ja sam se dokazao", rekao je Felaini.

Posle 30 kola Mančester Junajted je četvrti na tabeli, sa pet bodova više od Liverpula, kog je savladao u velikom derbiju prošlog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve