Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.03.2015.

12:42

Matju: Mesi zauvek u Barseloni

Francuski reprezentativac Žeremi Matju, strelac prvog gola za Barselonu u minulom El klasiku, rekao je da Lionel Mesi nikada neće napustiti katalonski klub.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

"Ne mogu da zamislim da Leo igra negde drugde osim u Barseloni, prosto mi je nevrovatno da ga recimo dovede Pari Sen Žermen", rekao je Matju za radio Montekarlo.

Barselona i PSŽ sastaće se u četvrtfinalu Lige šampiona, a ova dva kluba igrali su u grupnoj fazi takmičenja ove sezone. Sveci su slavili u Parizu sa 3:2, dok je na Nou Kampu Barselona bila bolja rezultatom 3:1.

"Ako budemo igrali kao u mečevima grupne faze, onda ćemo proći u polufinale, ali moramo da budemo 100 odsto spremni. Neće biti lako, PSŽ ima dosta kvalitetnih i zaista dobrih igrača", rekao je Matju.

On je upozorio da ništa nije gotovo u španskom prvenstvu, iako Barselona posle trijumfa u derbiju sa 2:1 ima četiri boda prednosti u odnosu na Real.

"Ima još dosta da se igra, prednost je jer držimo sudbinu u našim rukama, ali znamo da će biti teško. Moramo da pobedimo u svim utakmicama, a april zna da bude naporan mesec", poručio je Matju.

Iskusni defanzivac je u Barselonu došao prošlog leta iz Valensije i do sada je za tim Luisa Enrikea na 26 utakmica postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve