Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.03.2015.

12:24

"Junajted zvao Vidića do decembra"

Agent Nemanje Vidića, Silvano Martina kaže da je Mančester Junajted želeo u decembru da vrati nekadašnjeg kapitena na Old Traford.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Drugi stranac kapiten u istoriji 'Crvenih đavola' napustio je Ostvro posle osam i po godina, kada mu je prošlog juna istekao ugovor, da bi zatim potpisao za milanski Inter.

Iako je sa Interom potpisao dvogodišnji ugovor, stameni Užičanin se nije najbolje snašao najpre u sistemu Valtera Macarija, a kasnije i u zamislima Roberta Mančinija, pa se sve glasnije priča o povratku u Junajted.

"Da li će Nemanja ostati u Interu? Mislim da hoće, pošto ima važeći ugovor na još dve godine", rekao je Martina za Gazzetta TV, "U stvari, želim da vam otkrijem nešto. Krajem prošle godine, Nemanja je doneo specifičnu odluku da se preseli u Milano, uprkos tome što je Mančester Junajted želeo da ga zadrži i nastavio da zove do decembra meseca".

Martina je demantovao da Vidić ima problem sa menadžerom 'nerazura'.

"Vidić je veliki profesionalac i nikada nije imao problema ni sa kim, pa ni sa Mančinijem i Interom", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve