Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.03.2015.

23:00

Tošić: Jaki mečevi izvuku maksimum

Zoran Tošić je rekao da će reprezentativci Srbije dati maksimum kako bi savladali Portugal u kvalifikacijama za EURO 2016.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

"Daćemo maksimum da dođemo do pobede, a samopouzdanje nam daju utakmice sa jačim reprezentacijama koje iz nas izvuku maksimum", rekao je Tošić.

On je u prethodnom periodu imao problema sa leđima, zbog čega nije trenirao desetak dana, ali je rekao da je sada sve u redu.

"Dobro se osećam. Pre nekoliko nedelja sam osetio veliki bol, nisam mogao da se pomerim. Desetak dana sam odmorio, ali sam igrao poslednje dve utakmice za klub i sada je sve u redu", dodao je srpski igrač.

Fudbaler CSKA iz Moskve je rekao da mu se dopao rad sa prethodnim selektorom Dikom Advokatom, ali da je to slučaj i sa Radovanom Ćurčićem.

"Lično, dopao mi se rad sa Advokatom, ali nažalost nismo uradili ono kako je zamišljao. Ćurčić je doneo nove i deje, sve je jednostavno i jasno. Uneo nam je pozitivnu energiju. Verujem da ćemo tek usvojiti njegove zahteve kako bismo do nedelje bili maksimalno spremni", rekao je Tošić.

Utakmica između Srbije i Portugala igraće se u nedelju od 20.45 u Lisabonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve