Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.03.2015.

18:53

Mihajlović na listi želja Sitija

Rukovodstvo Mančester Sitija razmatra mogućnost da angažuje aktuelnog trenera Sampdorije Sinišu Mihajlovića, prenosi u utorak „Tutomerkato“.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Posle eliminacije u Ligi šampiona i promenljivih rezultata u Premijer ligi gotovo je izvesno da Čileanac Manuel Pelegrini odlazi iz Sitija na kraju sezone, a Mihajlović je u grupi kandidata za njegovog naslednika na mestu menadžera.

Bivši selektor reprezentacije Srbije veoma uspešno vodi ekipu Sampdorije u Seriji A, gde su Đenovljani trenutno četvrtoplasirani na tabeli i imaju šanse da se bore čak i za plasman u Ligu šampiona.

Mihajlović skoro sigurno menja sredinu na kraju sezone, a italijanski mediji ranije su preneli da su za njega zainteresovani Inter, Napoli i Milan.

Mančester Siti je trenutno drugoplasirani na tabeli Premijer lige sa šest bodova zaostatka za vodećim Čelsijem, koji ima utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve