Nova vest
Fudbal

Petak, 06.03.2015.

13:03

Lalatović: Pobeda za rođendan

Nenad Lalatović rekao je da se nada da će Zvezda pobediti Vojvodinu u derbiju 18. kola i tako uveličati proslavu 70. godina od osnivanja sportskog društva.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

"Očekuje nas derbi na naš rođendan, verujem da ćemo ga proslaviti onako kako dolikuje i podariti pobedu našim navijačima. Vojvodina je dobar i perspektivan tim, moraćemo maksimalno ozbiljno da odigramo kako bismo došli do tri boda", rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener srpskog šampiona je rekao da je ekipa pobedom u Jagodini (3:2) vratila samopouzdanje, kao i da bi ono moglo da bude veće posle trijumfa nad Vojvodinom.

"Svaka pobeda ekipi donosi samopuzdanje, imali smo veliki pritisak, jer smo odigrali nerešeno protiv Radničkog što je ravno porazu. Uspeli smo da se izdignemo iz te situacije i pobedimo", naveo je Lalatović.

Zvezdin trener istakao je da neće biti velikih promena u timu u odnosu na meč u Jagodini.

"Tim koji dobija se ne menja, ali možda bude jedna promena. Sve igrače imam na raspolaganju, osim duže povređenog Petkovića", kazao je Lalatović.

Lalatović je rekao da zna za lošu tradiciju crveno-belih na svom terenu protiv Vojvodine, pošto je Zvezda pobedila samo jedan u poslednjih pet mečeva.

"Baš sam o tome razmišljao, nažalost Vojvodina ima više pobeda nego mi, ali verujem da ćemo prekinuti neugodnu tradiciju. Igraćemo ofanzivno kao u Jagodini, jer samo tako možemo da dodjemo do zacrtanog cilja".

On je priznao da ga raduje dobra partija Aleksandra Kataija koji je postigao gol u prošlem meču.

"Stalno pričam o njemu, odličan je igrač, počeo je da trenira onako kako bi trebalo. Polako se menja i to je pokazao na prošlom meču. Mora da shvati da se fudbal igra u oba pravca", rekao je Lalatović.

Fudbaler Zvezde Darko Lazić rekao je da respektuje Vojvodinu, ali da se nada pobedi.

"Vojvodina ima dobar i mlad tim, ali kao i uvek mi idemo na pobedu", dodao je mladi defanzivac.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve