Nova vest
Fudbal

Petak, 06.03.2015.

11:49

Nikolić: Da igrači pokažu odanost

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegovi fudbaleri uvek imaju imperativ pobede, ali da je taj imperativ posle dva remija dobio dodatnu dimenziju.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

"Uvod za ovu utakmicu ne može biti drugačiji u odnosu na prethodne dve. Partizanu je pobeda uvek imperativ. Ima još da se igra, ali posle dva neplanirana remija, taj imperativ dobija dimenziju više", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan u subotu igra u gostima protiv Donjeg Srema, koji se bori za opstanak. „Crno-beli“ su lideri na tabeli, ali su u prva dva kola odigrali nerešeno.

"Partizan ima jasan cilj, a to je da dođe do pobede i tri boda. Taj cilj nismo ostvarili u prva dva kola i zato očekujem pravu reakciju ekipe. Očekujem da pokažu odanost i lojalnost klubu, da prepoznaju momenat i da podignu svoje mogućnosti na gornju granicu", rekao je Nikolić.

Trener Partizana se nije složio sa novinarskom konstatacijom da crno-beli imaju problem sa efikasnošću, pošto su protiv niškog Radničkog u Beogradu odigrali 0:0. Pre toga je bilo 3:3 sa Voždovcem.

"Ne slažem se da imamo problem sa neefikasnošću. Mi smo daleko najefikasniji tim u ligi, tako da to ne može da bude problem. Na poslednjoj utakmici smo postigli gol, a najbolji akter te utakmice bio je golman. Problem Partizana nisu ni efikasnost ni odbrana", rekao je Nikolić.

Partizanu je u meču sa Radničkim poništen gol zbog ofsajda. Donji Srem je posle poraza u prvom kolu proleća, u drugom pobedio Voždovac sa 1:0.

"Donji Srem ima kvalitet u ofanzivnoj liniji, a tu pre svega mislim na Miloša Bogunovića i Darka Spalevića. Ne očekuje nas nimalo lak posao, kao i na svakom gostovanju u Super ligi", rekao je Nikolić.

Milan Lukač i dalje nije trenirao zbog distorzije zgloba. Predrag Luka će u ponedeljak početi da trenira.

Partizan ima četiri boda više od Crvene zvezde i šest više od Čukaričkog, a novinari su Nikolića pitali da li postoji mogućnost da neko treći osvoji titulu.

"U normalnim i regularnim uslovima - zašto da ne? Ali, verujem da će sve biti jasnije posle ovog kola", rekao je Nikolić.

Partizan neće moći da računa na golmana Milana Lukača, koji se oporavlja od distorzije zgloba, kao i na Predraga Luku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve