Nova vest
Fudbal

Petak, 06.03.2015.

10:34

Mijailović vs Zvezda – bez presude

Crvena zvezda, posle jednostranog raskida ugovora sa sada već bivšim kapitenom, nastavlja spor sa Nikolom Mijailovićem, prenosi 'Sport'.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Ni posle suočavanja dve strane u četvrtak – predstavnika Crvene zvezde i Mijailovića, koji je bio u društvu svog advokata Vladimira Bojovića, disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije nisu doneli presudu povodom ovog slučaja.

Crveno-beli su raskinuli ugovor sa Mijailovićem, zbog navodnog sukoba sa Milošem Bosančićem i kršenja klupske discipline, da bi usledila tužba beka šampionskog sastava Crvene zvezde i zahtev da se vrati u ekipu.

"Zatražene su dopunske izjave, a to znači da odluka nije doneta", rekao je Žarko Stevanović, prvi čovek Disciplisnke komisije FSS.

Posle svega, epilog cele priče očekuje se naredne sedmice kada disciplinski organi budu imali sve 'dokaze' dovoljne za izricanje presude.

Tridesetdvogodišnji defanzivac nosio je dres crveno-belih od 2013. godine, pošto je prethodno bio član Zvezde i 2008, kada je stigao iz ruskog Amkara iz Perma, da bi kasnije bio deo šampionske ekipe, koja je prekinula dominaciju večitog rivala Partizana.

Takođe, zajedno sa Nejcom Pečnikom, Draganom Mrđom i Milošem Ninkovićem bio je zaslužan za popravljanje stanja u najtrofejnijem srpskom klubu, a spomenuti trojac neretko je izdvajao novac za mlađe saigrače, kao i za, između ostalog, renoviranje svlačionica na Marakani.

Crvena zvezda je ranije suspendovala Mijailovića na tri meseca "zbog sukoba sa saigračem", ali on je za B92 otkrio da je u pitanju nešto sasvim drugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve