Nova vest
Fudbal

Petak, 06.03.2015.

10:10

Milovanović: Spartak čvrsta ekipa

Trener Mladosti Nenad Milovanović rekao je da Lučancima u goste dolazi neugodan sastav Spartaka i dodao da su Subotičani čvrsta ekipa, posebno u odbrani.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Iz defanzive razvijaju kontranapade preko bokova i njihovih udarnih igrača Torbice i Milića. Ukoliko osujetimo te kontre i polukontre možemo da se nosimo sa pritiskom koji postoji u glavama igrača zbog lošeg starta u prolećnom delu prvenstva", naveo je Milovanović, ističući da njegova ekipa mora da odigra utakmicu mirno i disciplinovano.

Šef struke Lučanaca podsetio je da je Mladost imala dva poraza, protiv Jagodine i Vojvodine, navodeći da je neophodno što pre pronaći način da se izađe iz rezultatske krize.

"Veličina jednog kluba ogleda se u tome što, kada udje u seriju poraza, veoma brzo pronađe model da prevazidje takvu situaciju", istakao je Milovanović.

Bek Mladosti Igor Zonjić, koji je bio povređen, kaže da je sada potpuno spreman da pomogne saigračima na terenu i ističe da duel protiv Spartaka može potpuno da promeni dalju sudbinu tima.

"Ovo je za nas utakmica sezone i učinićemo sve kako bismo pobedili Subotičane i uknjižili bodove", poručio je Zonjić.

Najbolji strelac plavo-belih Patrik Frajdej Eze slaže se da njegov tim očekuje veoma važna utakmica.

"Naredni susret je od izuzetnog značaja, rekao bih ključni. Ne postoji druga opcija osim pobede i tri boda na našem kontu. Spartak ima dobre igrače, znaju da igraju na rezultat, ali mi smo fokusirani na naš cilj u ovom meču - da pobedimo. Nikakvog izgovora ne sme da bude ako ne trijumfujemo u subotu", zaključio je Eze.

Utakmica 18. kola Superlige Srbije izmedju Mladosti i Spartaka igra se u Lučanima u subotu od 13.30 sati.

Lučanci su trenutno deseti na tabeli sa 19 bodova, dok Subotičani na mestu više imaju 21.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve