Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.03.2015.

22:56

Podolski bira – Arsenal ili Turska

Agent Lukasa Podolskog rekao je da bi njegov klijent po isteku pozajmice u Interu mogao da se vrati u Arsenal ili da pređe u neki turski klub.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Podolski je početkom januara iz Arsenala prešao na pozajmicu u Inter, gde će igrati do kraja sezone, a italijanski klub ima mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Nemački reprezentativac još nije postigao gol za 'nerazure', a čelnici kluba iz Milana verovatno neće želeti da produže saradnju.

"Svašta može da se dogodi. Prošlog leta je mogao da pređe u Galatasaraj, ali to se nije ostvarilo. On je sada na pozajmici u Interu i na kraju sezone bi mogao da se vrati u Arsenal", rekao je fudbalski agent Ali Pektaš.

Podolski (29) je 2012. godine iz Kelna prešao u Arsenal za koji je odigrao 82 utakmice i postigao 31 gol.

"Ugovor sa Arsenalom ističe mu za godinu dana. Videćemo. Mogao bi čak i da ode u Tursku. Podolski veoma ceni turski fudbal i želi da nastavi da igra na visokom nivou", dodao je on.

Za reprezentaciju Nemačke do sada je odigrao 121 utakmicu, postigao 47 golova i osvojio Svetsko prvenstvo u Brazilu prošlog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve