Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.03.2015.

18:13

Srbija gostuje u Banjaluci 15. juna

Reprezentacija Srbije igraće prijateljski meč sa selekcijom Republike Srpske 15. juna u Banjaluci, prenosi portal Klix.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Već nekoliko godina dva saveza planiraju prijateljski meč, koji je posle nekoliko odlaganja konačno dogovoren za predstojeće leto.

Predsednik FS Republike Srpske Mile Kovačević je potvrdio da je odigravanje ovog meča dozvolio i FS Bosne i Hercegovine, a da se čeka još odobrenje UEFA.

"Utakmica će biti odigrana 15. juna na Gradskom stadionu u Banjaluci na stadionu Borca. Postigli smo dogovor s Fudbalskim savezom Srbije, a imamo i saglasnost Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Očekujemo i dozvolu UEFA i smatramo da neće biti nekih zapreka. To će biti dobro organizovana utakmica koju će zajednički organizovati Fudbalski savez Republike Srpske i Fudbalski savez Bosne i Hercegovine", izjavio je Kovačević.

Reprezentaciju RS-a će, ako utakmica bude odigrana, s klupe predvoditi Željko Buvač, pomoćnik trenera Borusije Dortmund Jirgena Klopa.

Pre gostovanja u Banjaluci, Srbija će odigrati dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016, prvu u Portugaliji 29. marta, a potom u Danskoj 13. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve