Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.03.2015.

14:59

Hames se ne vraća za ’El klasiko’

Fudbaler Reala Hames Rodriges propustiće ’El klasiko’ sa Barselonom 22. marta, upkos izveštajima da bi mogao da se oporavi do tada.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza, File

Kolumbijski reprezentativac je slomio metatarzalnu kost u stopalu početkom februara na utakmici sa Seviljom i već sledećeg dana je operisan.

Predviđeni period oporavka Rodrigesa procenjuje se na dva meseca, a iako se on odlično oporavlja, sigurno je da neće biti na „Kamp nou“.

Hamesov sunarodnik Karlos Baka otkrio je da se Rodriges raduje povratku na teren, ali da neće požurivati.

Hames je dobro raspoložen i ne žuri sa oporavkom“, rekao je napadač Sevilje, „On kaže da je za takve povrede potrebno vreme za zarastanje i to može da može da bude problematično, jer možete da pomislite da se brže oporavljate, nego što se u stvari dešava. Tako ’dobijete’ jednu nedelju, ali odjednom kasnite četiri nedelje. Ne sme da požuruje, jer je potreban Kolumbiji, čeka nas Kopa Amerika“.

Hames bi trebalo početkom aprila da se vrati treninzima sa saigračima i mogao bi da bude spreman za četvrtfinale Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve