Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.03.2015.

14:27

Matić: Čuka igra najlepši fudbal

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da očekuje izrazito težak meč sa Borcem u Jelen Superligi jer su mnogi unapred upisali nova tri boda njegovom timu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

„Najteže su već dobijene utakmice. Svi očekuju od nas pobedu, ali sigurno neće biti nimalo lako. Borac se bori za opstanak i svaki bod mu znači, ali imamo i mi svoje ambicije i želje. Ušli smo u seriju i dobru formu, ali nadam se da ćemo podići kvalitet igre u odnosu na prva dva kola i zabeležiti pobedu“, rekao je Matić.

Iskusni vezista pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion na Banovom brdu.

Mnogi pričaju o Čukaričkom kao ekipi koja igra najlepši fudbal u Srbiji. Želimo da u subotu to dokažemo i pokažemo ljudima zašto bi trebalo da dolaze na Banovo brdo svaku utakmicu. Radimo kvalitetno, ali mislim da možemo još bolje da igramo. Želimo da još jednom obradujemo naše navijače“, zaključio je nekadašnji mladi reprezentativac.

Utakmica osmog kola Jelen Superlige Srbije između Čukaričkog i Borca igra se u subotu od 13.30 na stadionu na Banovom brdu, a ulaz na istočnu tribinu biće besplatan.

Čukarički trenutno drži treće mesto na tabeli sa 34 boda, šest manje od vodećeg Partizana, dok je Borac na 14. mesto sa 16 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve