Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 05.03.2015.

11:12

Evans i Sise se međusobno pljuvali

Fudbaleri Mančester Junajteda i Njukasla Džoni Evans i Papis Sise izvesno će se naći u problemu pošto su pljunuli jedan drugoga na utakmici dva tima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Screenshot

Defanzivac ’Crvenih đavola’ i napadač Njukasla su imali sukob prvog poluvremena, posle oštrog starta igrača Junajteda, a na snimcima se vidi da su jedan drugoga pljunuli.

Tačnije, Evans je to učinio dok se Sise podizao sa zemlje, dok je sam uzvratio kada je već bio na nogama.

Menadžer Junajteda Luj van Gal, koji isto kao sudija Entoni Tejlor, nije video incident, ali je brzo stao u odbranu svoj igrača, ali je sigurno da će Fudbalska asocijacija Engleske intervenisati.

Nisam mogao ništa da vidim sa klupe. Predaleko je da bih video da neko pljuje, pa ne mogu da sudim. Ali, ne mogu da zamislim da bi Džoni Evans, zato što je veoma skromna osoba, to uradio. Zaista, ne mogu“, rekao je Van Gal.

Prema pravilima FIFA, igračima zbog takvog pljuvanja sledi suspenzija na šest mečeva, ali ostaje da se vidi šta će proceniti vladajuće telo engleskog fudbala.

Junajted je slavio sa 1:0 na „Sent Džejms parku“ i ostao na četvrtom mestu tabele, sa bodom manje od trećeplasiranog Arsenala, dok je Njukasl na 11. poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve