Nova vest
Fudbal

Sreda, 04.03.2015.

17:49

Škuletić: Nije loše za početak

Doskorašnji napadač Partizana Petar Škuletić zadovoljan je kako mu je počela karijera u moskovskoj Lokomotivi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: zvanièni sajt

Najbolji strelac JSL protekle jeseni je u januaru prešao u Lokomotivu za 4 miliona evra, a u prvom zvaničnom meču presudio je penal seriju u četvrtfinalu Kupa Rusije protiv Rubina.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao. Za prvi zvanični meč nije loše, ali neophodno je da budem još bolji. Važna je pobeda, a imam dovoljno vremana da pokažem svoje najbolje strane", rekao je Škuletić.

Lokomotiva i Rubin su igrali bez golova tokom 120 minuta, da bi "Lokosi" pogotkom Škuletića dobili penale 4:2.

"Bila je veoma teška utakmica sa mnogo borbe i faulova, nije bilo previše lepote u igri, nije bilo mnogo fudbala. Najznačajnije je da smo se plasirali u polufinale. Očekivali smo neizvestan meč, tako smo se i pripremali. Znali smo da jedan gol može da reši pitanje pobednika, a posle šansi koje smo propustili penal lutrija je odlučivala i sreća je bila na našoj strani", zaključio je Škuletić.

Potencijalni reprezentativac Srbije je tokom meča dobio nezgodan udarac u nos, ali prema njegovim rečima ništa nije puklo, pa je sve u redu.

Lokomotiva je trenutno peta u ruskoj Premijer ligi, ima 11 bodova manje od lidera Zenita, ali samo četiri od drugoplasiranog CSKA na poziciji koja vodi u Ligu šampiona.

"Lokosi" u nedelju gostuju Rostovu, u prvom meču drugog dela sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve