Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.03.2015.

22:12

Pelegrini: Nema pritiska titule

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini kaže da mu uprava nije postavila osvajanje titule kao imperativ.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Jedini pritisak osećam kada moj tim ne igra na način na koji želim. Kada sam potpisivao ugovor, nije mi rečeno da moram da osvojim titulu svake sezone ili da osvojim pet titula u pet sezona. Samo jedan tim će uzeti trofej, ali to znači da su ostali timovi propali“, rekao je Pelegrini.

“Postoje različiti načini da se analizira sezona, titula je važna, ali nije jedina važna stvar. Drugi smo na tabeli, imamo dva ili tri boda manje nego prošle sezone u ovo vreme, a i dalje smo u Ligi šampiona“, dodao je čileanski stručnjak.

Pelegrini ističe da se ne osvrće nazad, već da gleda ka budućnosti, i dodaje:

“Važno je da se poboljšamo, da budemo konstantni svih 90 minuta i da nemamo loše trenutke na mečevima. Želimo da dobijemo sledećih 11 utakmica – važno je da verujemo u ono što radimo – ovo je isti tim koji je prošle sezone osvojio Premijer ligu i Liga kup“.

Siti je trenutno drugi u ligi sa 55 bodova, pet manje i utakmicom više od Čelsija, dok je u Ligi šampiona izgubio od Barselone 2:1 kod kuće u prvom meču osmine finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve