Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.03.2015.

16:53

Subotica za sport daje 38.5 miliona

Subotička lokalna samouprava finansiraće sportske klubove sa teritorije grada u 2015. godini sa ukupno 38.850.000 dinara.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Starsport

Kako se navodi u tekstu odluke, objavljenom na zvaničnom gradskom internet sajtu, najviše sredstava, po tri i po miliona dobiće ženski odbojkaški i muški fudbalski klub Spartak.

Rukometni klub Vojput dobiće 2,8 miliona, a po dva i po miliona pripašće ženskom fudbalskom, muškom košarkaškom, odbojkaškom i rvačkom klubu Spartak.

Ženski košarkaški klub Spartak i ženski rukometni klub Radnički iz Bajmoka dobiće po milion i po, a Gradski fudbalski savez 1.180.000 dinara.

Klub dizača tegova Spartak” dobiće milion dinara, a preostala 43 kluba pojedinačno manje od milion dinara. Sredstva će se izabranim nosiocima programa isplaćivati u skladu sa dinamikom priliva sredstava u budžet Grada Subotice za 2015. godinu.

Ovo je samo deo novčanih sredstva koje grad Subotica izdvaja na godišnjem nivou za sportske aktivnosti u gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve