Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.03.2015.

08:57

Teri: Neću u penziju ni drugi klub

Džon Teri oduševljen podizanjem trofeja u 34. godini želi da ostane u Čelsiju još nekoliko sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Iskusni štoper još uvek nije dobio novi ugovor od "plavaca", odbacuje mogućnost da se penzioniše na kraju sezone, ali ne razmišlja ni o drugom klubu.

"Ako je ovo moja poslednja godina nadam se da ću otići sa praskom. Ali osećam se sjajno trenutno i mislim da je pogrešan trenutak za odlazak. Neću da idem u drugi tim u Engleskoj, a planiram da igram još dve-tri godine", rekao je Teri.

Teri je u nedelju bio strelac u pobedi Čelsija nad Totenhemom sa 2:0 u finalu Liga kupa, pa je na kraju na Vembliju podigao svoj 15. trofej u karijeri.

"Znam kako stvari stoje, niko ne dobija četvorogodišnji ili petogodišnji ugovor kada dođe u ove godine. Sada je sve u rukama kluba. A sve to me je inspirisalo. Borim se da dokažem svima da greše i da mogu još da igram. Ne može čovek imati veći motiva od tog", rekao je Teri koji je već 17 godina na Stamford Bridžu.

Čelsi ima šansu da osvoji još dva trofeja do kraja sezone, ima povoljan rezultat pred revanš osmine finala Lige šampiona sa PSŽ-om, dok kao lider u Premijer ligi ima pet bodova više uz utakmicu manje od Mančester Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve