Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.03.2015.

18:57

FKCZ: Govorite jasno i glasno

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezde pozvao je sve fudbalske radnike da govore jasno i glasno kako bi se zajedno borili protiv eventualnih negativnosti.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

‘Crveno-beli’ su reagovali na izjave potpredsednika Partizana Milorada Vučelića da bi ova sezona mogla da bude ‘deža vi’ prošle.

Vučelić je to istakao posle kontroverznog remija sa Radničkim, koji je završen bez golova, a ‘crno-belima’ je poništen gol.

Povodom izjave potpredsednika fudbalskog kluba Partizan Milorada Vučelića u kojoj se pominju neke ‘prijateljske utakmice’ i ‘vanfudbalske sile’, fudbalski klub Crvena zvezda poziva sve fudbalske radnike da o pomenutim ‘prijateljskim utakmicama’ i ‘vanfudbalskim silama’ govore jasno i glasno, da argumentovano potkrepe svoje tvrdnje, kako bismo se svi zajedno borili protiv eventualnih negativnosti u srpskom fudbalu. Bez argumenata i uz teorije zavere, takve tvrdnje samo štete srpskom fudbalu, dovode u zabludu i unose zlu krv kako među klubove, tako i među obične navijače. Iskreno se nadamo se da će ovakvu vrstu odgovornosti ubuduće iskazivati svi fudbalski radnici”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Iz redova aktuelnog šampiona Srbije ističu da su u poslednjih šest-sedam godina ukazivali na brojne “negativnosti” koje su se dešavale u srpskom fudbalu, a koje su, kako kažu, za direktnu posledicu imale konačan ishod u domaćem šampionatu.

Koristimo ovu priliku da pozovemo FSS i sudijsku organizaciju da na pošten i odgovoran način analiziraju i sankcionišu rad sudija, posebno greške koje smo videli u prvom kolu kada je fudbalski klub Voždovac drastično oštećen na stadionu Partizana. Nadamo se da će organi FSS svojim odgovornim radom doprineti da se vrati poverenje javnosti u srpski fudbal i suzbiju sve eventualne spekulacije”, dodaje se u saopštenju.

Šta je sve Milorad Vučelić rekao možete da pročitate u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve