Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.03.2015.

21:57

Partizan: Očekujemo reakciju FSS

Sekretarijat Upravnog odbora FK Partizan očekuje reakciju FSS na poništeni gol Petru Grbiću u remiju bez golova sa niškim Radničkim u 17. kolu JSL.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Pored ispoljenih slabosti, na rezultatski podbačaj u utakmici uticala je i kardinalna sudijska greška prilikom nepriznavanja gola koji je postigao Petar Grbić. FK Partizan očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS i preduzimanje mera kako se ne bi ponavljale greške koje direktno utiču na ishod utakmica, a time i na poredak na tabeli“, navodi se na sajtu.

Na sednici, kojoj su prisustvovali i igrači i trener, konstatovano je nezadovoljstvo igrama i rezultatima u prva dva kola prolećnog dela sezone, ali u saopštenju se ističe da fudbaleri i članovi stručnog štaba imaju puno poverenje, “uz uverenje da će se forma ekipe popraviti u narednim utakmicama i ostvariti rezultati koji će zadovoljiti ljubitelje crno-belih boja“.

Partizan je prvi na tabeli Jelen Superlige sa 40 bodova, četiri više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve