Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.03.2015.

18:06

Lalatović: Remi bi bio nepravedan

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović smatra da bi bilo nepravedno da njegovi izabranici nisu osvojili sva tri boda na gostovanju u Jagodini.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Mislim da smo aposlutno zasluženo pobedili. Prvo poluvreme odigrali smo jako dobro, dali dva gola, imali još dve šanse i potom promašen penal na startu drugog dela. Bila bi velika nepravda da moji igrači nisu pobedili jer smo primili dva gola za četiri minuta, što svakako ne sme da se dogodi", izjavio je Lalatović posle meča.

Aktuelni šampion je u poslednjem meču 17. kola Superlige Srbije slavio posle mnogo uzbuđenja rezultatom 3:2 i prišao vodećem Partizanu na četiri boda zaostatka.

Lalatović je naveo da su crveno-belima u prethodnih sedam dana "mnogi skidali kožu, a to boli".

"Uspeli smo da damo gol kada je bilo najteže i da pobedimo, zbog čega bih čestitao svojim igračima. Nisam im dao da klonu posle primljenog drugog gola, ubacio sam Grujića i Bosančića koji su podigli vezni red, posle čega je stigao treći gol i to je bilo zasluženo. Mi smo danas dali 200 odsto i zasluženo smo pobedili kvalitetnog protivnika", rekao je Lalatović, izrazivši zahvalnost navijačima na podršci.

"Bili su pravi, podržali su nas kada je pao drugi gol, bili su nam vetar u leđa", zaključio je Lalatović.

Crvena zvezda u 18. kolu Superlige sledećeg vikenda dočekuje novosadsku Vojvodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve