Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.03.2015.

12:50

"Vengere, to nije dovoljno"

Nekadašnji igrač Liverpula Grem Sunes i nekadašnji menadžer Arsenala Džordž Grem smatraju da Arsen Venger nije dovoljno dobar za klupu Arsenala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

’Tobdžije’ su najnoviji neuspeh doživele u prvom meču osmine finala Lige šampiona kada su poražene od Monaka kod kuće sa 3:1.

Ni u Premijer ligi Arsenal ne igra kako se od njega očekuje, četvrti je na tabeli sa 12 bodova manje od prvoplasiranog Čelsija.

„Svi već znaju da će Arsenal proći grupu Lige šampiona, a onda ispasti u osmini finala. To se dešavalo u prethodne četiri godine, a desiće se po svemu sudeći i sada. U nekom drugom klubu Venger bi zbog toga bio otpušten. To nije dovoljno. On je previše dobar prema igračima, ne kažnjava njihovu nedisciplinu“, kaže Sunes.

Kritikama se pridružio i Džordž Grem.

„Postoji mnogo pitanja na koja treba odgovoriti u ovom trenutku. Siguran sam da će Arsenal ponovo biti među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi. Ali, po mom mišljenju, to nije dovoljno. Arsenal mora da bude kandidat za titulu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve