Nova vest
Fudbal

Subota, 28.02.2015.

21:02

BL: Ajntraht bolji od Hamburga

Fudbaleri Ajtrahta savladali su u Frankfurtu ekipu Hamburga 2:1 (1:1) u poslednjem subotnjem meču 23. kola Bundeslige.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Michael Probst

Domaći su zabeležili osmu pobedu i sa 31 bodom se probili na osmo mesto na tabeli, dok su gosti poraženi po 11. put pa su samo bod iznad opasne zone.

Ajtraht je poveo u 12. minutu preko Andresa Mejera, koji je bio siguran sa bele tačke, da bi Štiber u poslednjim trenucima prvog dela igre izjednačio. Ipak, sva tri boda domaćima doneo je Mejer svojim drugim pogotkom u 54. minutu.

Mejer je imao priliku da sjajnu partiju kruniše het-trikom, ali nije realizovao novi jedanesterac u 92. minutu.

Gojko Kačar odigrao je ceo meč za goste, dok je Slobodan Rajković takođe počeo duel, ali je zamenjen u 79. minutu. S druge strane, Slobodan Medojević nije ulazio u igru za domaćina.

Mečeve u tradicionalnom terminu obeležio je derbi Rura odigran u Dortmundu, u kom je Borusija sa ubedljivih 3:0 savladala Šalke i nastavila da se penje na tabeli.

Poslednja dva meča kola na programu su u nedelju, Borusija u Mehengladbahu dočekuje Paderborn, dok Verder u Bremenu igra sa Volfsburgom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve