Nova vest
Fudbal

Subota, 28.02.2015.

00:12

Da li je Gvardiola odgovorio Ibri?

Trener Bajerna Pep Gvardiola odgovorio je na tvrdnje koje su izneli Zlatan Ibrahimović i njegov menadžer, rekavši da zna da neki igrači pričaju loše o njemu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Michael Probst

Ibrahimović i Gvardiola su imali razmirice tokom saradnje u Barselone, a švedski fudbaler je poslednjih godina više puta izneo svoje mišljenje o španskom stručnjaku.

Između ostalog, sadašnji fudbaler Pari Sen Žermena je istakao da Gvardiola nije ispao čovek, da ga je izneverio, a njegov menadžer je istako da je zbog Španca čak želeo da pređe u Real.

Ibrahimović je samo jednu sezonu proveo u Barseloni, a među fudbalerima koji u javnosti nisu krili da imaju loše mišljenje o Gvardioli su i Samjuel Eto i Mario Mandžukić.

Trenerima je uvek lakše sa igračima koji igraju sve vreme. Ali, to nije moguće kod nas. Igrači su ti koji sami prave razliku i kada se osećaju bolje, onda i igraju bolje. Mnogi igrači sa kojima sam sarađivao sada pričaju loše stvari o meni. Ali, ja mislim da sam dao sve od sebe“, rekao je Gvardiola.

Gvardiola je osvojio 16 trofeja sa Barselonom tokom četiri sezone, a sada je na dobrom putu da se sa Bajernom okiti drugom titulom u Bundesligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve