Nova vest
Fudbal

Petak, 27.02.2015.

16:06

Lukareli: Parma ipak neće u Đenovu

Kapiten Parme Alesandro Lukareli izjavio je da njegova ekipa ipak neće putovati u Đenovu na utakmicu 25. kola kola Serije A protiv domaće Đenoe.

Izvor:

Autor:

Default images

"Odlučili smo da ne igramo u Đenovi. Tražili smo da se utakmica odloži. Nismo u stanju da izađemo na teren i igramo.", rekao je Lukereli novinarima u trening centru.

Parma je već odložila meč prethodnog kola protiv Udinezea na svom terenu, jer nije mogla da plati troškove organizacije, ali su igrači u međuvremenu najavili da će u svom trošku otputovati na meč.

Lukareli je saopštio da su saigrači i on doneli odluku posle sastanka sa predsednikom Sindikata fudbalera Kalča Damijanom Tomazijem.

Klub se nalazi u izuzetno teškoj situaciji, poslednji je na tabeli, u jednom trenutku bila je izbačena iz Serije A, igrači nisu primili plate, a novi vlasnik Đampjetro Maneti pokušava da spasi klub bankrotstva.

Lukareli je takođe najavio je borbu za klub koji ne želi da napusti ni u slučaju da bude u amaterskom rangu, istakavši da je Parma 'ostavljena da umre'.

U međuvremenu, klupe i ormarići sa stadiona Enio Tardini stavljeni su na aukciju, pošto je klub dužan preko 100 miliona evra.

Za sada nije poznato kakva bi konačna sudbina kluba mogla da bude, ali vam preporučujemo da pročitate našu temu „Kako je propao fudbalski velikan“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve