Nova vest
Fudbal

Petak, 27.02.2015.

12:07

Pantić ili Paunović menjaju Kikea?

Posle ostavke Kikea Sančesa Floresa na mesto trenera Hetafea kao mogući naslednici u španski medijima spominju se Milinko Pantić i Veljko Paunović.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Hetafe je trenutno 13. na tabeli Primere, posle 24 odigrana kola, a svi u Hetafeu su pomalo zatečeni ostavkom Floresa. Takođe, jedan od kandidata je i Alberto Toril.

Ipak, prvi pik uprave bio je bivši trener Reala Bern Šuster, ali je on odbacio mogućnost preuzimanja ekipe, dok AS prenosi da su pregovori sa Milinkom Pantićem, bivšim igračem Altetiko Madrida otpočeti.

Međutim, kao i u slučaju pregovora sa Torilom, došlo je do komplikacija pa je neizvesno šta će se dalje dešavati. Ako nijedan od spomenutih stručnjaka ne postigne dogovor sa Hetafeom, spominju su i Argentinac Huan Esnajder, kao i selektor reprezentacije Srbije do 20 godina Veljko Paunović.

Upravo bi činjenica da je, još jedan bivši igrač 'Jorgandžija', pod ugovorom sa Fudbalskim savezom Srbije i predstoji mu Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

S druge strane, Pantić je u sezoni 2011/2012 bio trener Atletika B, pre nego što je preuzeo azerbejdžanski Baku, što mu je ujedno bio i poslednji posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve