Nova vest
Fudbal

Petak, 27.02.2015.

11:36

"Mogli smo prodavnicu da otvorimo"

Trener Rome Rudi Garsija rekao je da bi mogao "da otvori radnju' da je pokupio sve što su navijači Fejenorda ubacili na teren tokom meča Lige Evrope.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Ermindo Armino

Duel na De Kojpu prekinut je u 59. minutu, pošto su navijači domaćih burno reagovali na isključene Mičela te Vredea, ubacivavši sve i svašta na teren.

"Odluka da se meč prekine je bila na mestu. Mogli smo komotno da otvorimo radnju sa stvarima koje su ubacili u teren. Takođe, smatram da smo zaslužili pobedu.

'Vučica' je posle 1:1 u Rimu uspela da povede preko Adema Ljajića, da bi, posle 15 minuta prekida, rezervista Elvis Manu na kratko vratio Fejenord u meč, ali je Žervinjo već u sledećem napadu ipak rešio sve dileme oko pobedika dvomeča šesnestine finala.

"Bilo je teško doći i pobediti u Holandiji, ali smo uspeli da trijumfujemo najviše zahvaljujući našem stilu igre. Igrači su dali sve od sebe, pokazali su sjajan intenzitet u igri i glad za uspehom. Uspeli smo da na gol odogovorimo golom, iako smo se previše povukli u tom trenutku", dodao je Garsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve