Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.02.2015.

15:12

"Đurović nije bio budućnost Zvezde"

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izjavio je da Lazar Đurović nije bio dovoljno kvalitetan da ostane u klubu iz Ljutice Bogdana.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Đurović je odbio profesionalni ugovor sa ’crveno-belima’ i prešao u Čukarički, sledeći tako poteze Slavoljuba Srnića, Filipa Stojkovića i Luke Markovića.

On je bio najbolji strelac omladinske lige sa 22 postignuta gola, ali nije želeo da se ugovorom obaveže za klub sa stadiona ’Rajko Mitić’.

„Pažnja koja je u delu fudbalske javnosti posvećena takozvanom ’slučaju Đurović’ je apsolutno preterana i nezaslužena. Nezaslužena s obzirom na kvalitete igrača o kojem govorimo. Crvena zvezda u svojim redovima ima mnogo talentovanije dece na koju je fokusirana i sa kojima želi da gradi pobedničku i šampionsku budućnost“, rekao je Mijailović.

Lazar Đurović je za prvi tim Crvene zvezde debitovao na prijateljskom meču protiv Borca u Banjaluci 10. oktobra 2014. godine. U decembru iste godine bio je strelac protiv Modriče, u još jednoj prijateljskoj utakmici.

„Radi se o igraču koji nije reprezentativac ni u jednoj selekciji, koga trener Lalatović ne vidi ni blizu prvog tima i koji trenutno nema kvalitet da bi ispunio kriterijume Crvene zvezde. Zato još jednom ističem da se klub kao što je Crvena zvezda neće osvrtati na odlazak igrača koji nije ni bio deo planova za budućnost. Lazaru Đuroviću želimo svu sreću u daljoj karijeri i da bude uspešniji od mnogih koje su, uticaji menadžera i ambicije roditelja, iz Zvezde odveli na margine fudbalskog sveta“, zaključio je Mijailović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve