Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2015.

22:31

Lampard: Hvala, uživao sam

Fudbaler Mančester Sitija Frenk Lampard priznao je da je uživao u dobrodošlici koju su mu priredili navijači Čelsija na “Stamford bridžu”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Lampard se vratio na ‘svoj’ stadion prvi put od prošlog leta, kada je napustio redove ‘Plavaca’, a Čelsi i Siti su odigrali 1:1.

Engleski fudbaler je u igru ušao u 77. minutu, a navijači su ga dočekali aplauzom, a na kraju utakmice su ga ispratili ovacijama.

Uživao sam. Bio sam presrećan prijemom obeju strana, i navijači Mančester Sitija su bili sjajni prema meni. Navijači Čelsija su bodrili svoj tim, ali su pokazali klasu kada su me ispratili ovacijama. Presrećan sam zbog tog trenutka zato što ga nisam dobio na kraju prošle godine. I zahvalan sam im na tome”, rekao je Lampard.

Lampard je takođe istakao da remi više odgovara Čelsiju, koji sada ima pet bodova više od Sitija na čelu tabele.

Čelsi je očigledan favorit za titulu, pošto u ovom trenutku ima pet bodova više. Oni su sigurno zadovoljni zbog toga, ali ni mi ne treba da žalimo, ima još mnogo da se igra. Jeste da je to kliše, ali su baš one utakmice za koje mislite da će biti najlakše, u stvari najteže”, naglasio je Lampard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve