Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2015.

21:47

Ančeloti: Dosta sa kritikama Bejla

Trener Reala iz Madrida Karlo Ančeloti označio je Karima Benzemu kao najzaslužnijeg za pobedu njegove ekipe protiv Real Sosijedada.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Paul White

'Kraljevski klub' je upisao novu laganu pobedu na otvaranju 21. kola Primere, a Francuz je sa dva gola u potpunosti nadomestio izostanak najboljeg strelca Evrope Kristijana Ronalda.

"Benzema je odigrao fantastičan meč. Kao i svi naši napadači, i on poseduje ograman kvalitet i veoma je efikasan. Bio je precizan u većini utakmica ove sezone, a današnji golovi su takođe efektni".

Iskusni Italijan se zatim iznervirao zbog konstantinh pitanja novinara o igri Gareta Bejla, očekujući negativne komentare na nastupe Velšanina. Bejl je protiv Baskijaca upisao asistenciju, ali i propustio šansu da zatrese mrežu, kada se našao sam ispred praznog gola, ali je pogodio igrača gostiju.

"Ne želim da čuejm ništa loše o njemu, bio je veoma dobar danas. Tačno je da je promašio dve dobre šanse, ali je takođe i asistirao Benzemi za prvi gol. Sjajno sarađuje sa svojim kolegama", dodao je Ančeloti.

Real je ponovo stekao četiri boda prednosti u odnosu na Barselonu, od koje ima i meč manje, a Blaugrana će imati priliku da zadrži korak u nedelju, kada od 21 čas dočekuje Viljareal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d