Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2015.

20:08

Kako je “Bridž” dočekao Lamparda?

Fudbaler Mančester Sitija Frenk Lampard u subotu se prvi put vratio na “Stamford bridž” otkako je napustio Čelsi i očekivano je dobio dobrodošlicu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Lampard je prošlog leta napustio Čelsi, pošto je menadžer ‘Plavaca’ Žoze Murinjo odlučio da mu nije potreban, i navodno potpisao za Njujork Siti.

Međutim, engleski fudbaler je vrlo brzo stigao na pozajmicu u Mančester Siti dok ne počne sezona u Sjedinjennim Državama, da bi ona bila produžena do kraja sezone. Na kraju se ispostavilo da on nije ni potpisao ugovor sa Njujork Sitijem, već kompanijom koja u vlasništvu ima i Mančester Siti, pa otuda kako će do kraja sezone ostati ‘Građanin’.

Samu ‘pozajmicu’ navijači Čelsija nisu najbolje prihvatili, posebno zbog činjenice što je Lampard jedna od legend kluba. Lampard je 13 godina igrao za ‘Plavce’, upisao je 626 mečeva u dresu Čelsija, u kojem je postigao 208 golova i imao 152 asistencije.

Lampard je prvi put igrao protiv Čelsija u septembru, kada je svom novom timu doneo remi u Mančesteru. Ovoga puta, navijači su ga na početku utakmice dočekali uvredljivim transparentima, a kada je ulazio u igru, u 77. minutu, nije bilo ni uvredljivih povika, niti zvižduka, već su samo aplauzi i skandiranje: “Čelsi, Čelsi”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

15 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d