Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2015.

14:54

Bandalovski: Titula i Liga šampiona

Fudbalski klub Partizan predstavio je svog novog desnog beka, bugarskog reprezentativca Ivana Bandalovskog.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je rekao da se nije ni malo dvoumio kada je čuo za ponudu crno-belih.

"Došao sam čim sam čuo za ponudu Partizana. Lako smo se dogovorili."

"Srbija i Bugarska su susedne zemlje, znam sve. Znam da je Partizan veliki klub, da ima sjajne navijače. U karijeri me treniralo nekoliko srpskih trenera, tako da razumem i srpski jezik. Hoću da osvojimo titulu i plasiramo se u Ligu šampiona", rekao je Bandalovski novinarima.

Ovaj 28-godišnji defanzivac igrao je u karijeri za Liteks, Fejenord, sofijsku Lokomotivu, CSKA iz Sofije, a prošlu sezonu proveo je u belgijskom Leuvenu, sa kojim je raskinuo ugovor prošlog leta, a od tada je bez kluba.

"Sve vreme sam individualno trenirao od tada. Mislim da nije problem što nisam igrao i da ću se brzo vratiti u formu", rekao je Bandalovski. Njemu će konkurencija biti Miroslav Vulićević, koji je dugo pauzirao zbog teške povrede, ali se očekuje da će zaigrati na proleće.

"Ne plašim se konkurencije, ona mi je samo motivacija da igram bolje i tako se nametnem", rekao je igrač koji je do sada 12 puta igrao za selekciju Bugarske.

Bandalovski će se odmah priključiti pripremama Partizana za nastavak sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve