Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2015.

07:30

"Despotović neće putovati u Tursku"

V.d. sportskog direktora Crvene zvezde Blažo Raosavljević potvrdio je za “Večernje novosti” da klub ne računa na napadača Đorđa Despotovića.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Trener Zvezde Nenad Lalatović ostao je pri stavu da su mu dovoljna tri napadača i da Despotovića neće voditi na pripreme u Tursku.

“Pričao sam sa Đorđem i savetovao da ode negde gde će igrati jer će ovde dobijati malu minutažu. On je do sada neke ponude odbio što je njegovo pravo, ali neće putovati u Tursku. Ukoliko ostane u Zvezdi, treniraće sa Ivicom Momčilovićem”, rekao je Raosavljević.

On je naveo da se za Marka Grujića interesuje nekoliko klubova, kao i Gent za Darka Lazića.

“Za Grujića su se interesovali Roma i još neki klubovi, ali s obzirom da kontakti sa Udinezeom traju najduže, procena je da bi taj posao i mogao da se završi. Marko bi ostao do kraja sezone, ali pričaćemo na tu temu ako se transfer i ostvari. Lazić je već nedeljama na čekanju i svaka procena je nezahvalna iako je ostavio odličan utisak protiv Kopra”, dodao je on.

Raosavljević je potvrdio da se Bogdan Planić vratio u OFK Beograd posle samo šest meseci.

“Bogdan Planić se vratio u OFK Beograd na osnovu ugovora koji su imali dva kluba, levi bek Nikola Antić će na šest meseci pojačati Novi Pazar, dok drugi štoper Vukašin Jovanović mora da sačeka rasplet sa Lazićem. Ako Darko ostane, onda će Jovanović na pozajmicu u OFK Beograd. U suprotnom će ostati”, zaključio je Raosavljević za “Večernje novosti”.

Spisak igrača za put u Tursku:
Golmani: Rajković, Kahriman, Trkulja
Odbrana: Petković, Cvetković, Pavićević, Lazić(?), Luković, Jovanović, Mbođ, Anđelković, S. Đorđević
Vezni red: Kovačević, Grujić, Bosančić, Ristić, Savićević, Avramovski, S. Stojanović, Lazović, Gavrić, Katai
Napadači: Salami, Parker, Jović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve