Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

21:11

Iljaramendi odbio transfer u Bilbao

Fudbaler Reala Asijer Iljaramendi odbio je ponudu Atletik Bilbaa, rekao je trener madridskog kluba Karlo Ančeloti.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/Beta/AP Photo/Andres Kudacki

"Asijer je dobio ponudu da pređe u Atletik, ali je srećan ovde i lepo se oseća. Zadovoljni smo i mi s njim jer kada god igra, igra dobro", rekao je Ančeloti španskim medijima.

Očekivalo se da će Iljaramendi potpisati ugovor sa baskijskim klubom, pošto je Real prihvatio ponudu od 32,2 miliona evra.

Ipak, 24-godišnji vezni fudbaler koji je u Real došao iz Sosijedada pred početak prošle sezone, ostaće u Madridu iako je isticao da nije zadovoljan minutažom u aktuelnom šampionu Evrope.

Ančeloti je najavio da će Iljaramendi biti u sastavu za subotnju utakmicu španske Primere protiv svog bivšeg kluba Real Sosijedada.

Atletik Bilbao želeo je da angažuje Iljaramendija, kao i baskijske fudbalere iz Arsenala Mikela Artetu i Naća Monreala, ali nije uspeo.

Ekipa sa San Mamesa se posle odličnih igara i rezultata prošle sezone, koju je završila na mestu koje vodi u Ligu šampiona, ove

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve