Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

20:07

Mijailoviću odbijena žalba, sad FSS

Drugostepena komisija Crvene zvezde odbila je žalbu Nikole Mijailovića na suspenziju od tri meseca, pa će iskusni levi bek pravdu morati da potraži u FS Srbije

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
StarSport

Kako prenose Večernje Novosti, Zvezda kompletnu dokumentaciju mora da pošalje Disciplinskoj komisiji FSS koja će ili potvrditi ili osporiti odluku kluba, ako je bilo neke neregularnosti u vođenju postupku, na šta se žalio igrač.

Podsetimo, bivši kapiten šampiona Srbije rekao je tada za B92 da navodni sukob sa Milošem Bosančićem nije pravi razlog zašto je suspendovan.

Ne znam zašto je baš sada sporan bilo kakav navodni nesporazum sa Bosančićem u svlačionici kada se to dogodilo još pre mesec i po dana, a i ne znam ko je tu zaista povredio klupsku disciplinu. Jasno je da je povod za ovo nešto sasvim drugo, tj. pretnje koje su mi upućene pre nekoliko dana u beogradskom lokalu od jednog mladića, za šta imam i svedoke“, rekao je Mijailović za B92.

S druge strane, iz kluba su naveli da je Mijailović udaljen iz tima zbog verbalnih uvreda i fizičkog napada na svog saigrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve