Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

18:41

Ni Voša ni Zvezda, Krunić u Borcu

Doskorašnji fudbaler Donjeg Srema Rade Krunić postao je član Borca, sa kojim je potpisao ugovor na godinu i po dana, saopštio je klub iz Čačka.

Izvor:

Autor:

Default images

Krunić ima 21 godinu i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, karijeru počeo u Sutjeski iz Foče, iz koje je 2013. došao u Donji Srem. Krunić je prošlog leta potpisao predugovor sa italijanskom Veronom, ali je ostao u superligašu iz Pećinaca na pozajmici.

Rade Krunić je duže vreme bio povezivan sa prelaskom u Partizan, Crvenu zvezdu i Vojvodinu, s kojom je i trenirao i bio na korak do potpisa, a generalni direktor crveno-belih ga je oslovio kao "menadžerskog igrača", zbog čega nije potpisao za šampiona Srbije, iako je bio velika želja trenera Nenada Lalatovića.

Krunić je po potpisivanju ugovora rekao da se veoma brzo i korektno dogovorio sa ljudima iz Borca, kao i to da je klub iz Čačka bio "najkonkretniji i najkorektniji posle svega što se dešavalo u prethodnom periodu".

"Nije bilo dileme oko dolaska. Uslovi pod kojima sam potpisao ugovor mi maksimalno odgovaraju i mislim da će upravo Borac biti moja odskočna daska ka odlasku u inostranstvo, što je svakako težnja svih igrača sa naših prostora", rekao je Krunić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, daće sve od sebe da se Borac stabilizuje, a posebno je istakao trenera Bogića Bogićevića, za kojeg je rekao da ga je "izvanredno privatio" kada je dolazio u Donji Srem.

"Daću sve od sebe da se dobrim radom nametnem i izborim za mesto u timu. Želim da se odužim klubu koji je u jednom dosta specifičnom trenutku za mene bio korektan i da ostavim trag u Borcu. Sve što se proteklih dana pisalo je iza mene i fokusiran sam samo na obaveze u Borcu", kazao je ovaj mladi reprezentativac BiH.

Sportski direktor Borca Slobodan Ilić rekao je da su "oni koji prate fudbalska zbivanja" dobro upoznati sa kojim klubovima je vezivano ime Radeta Krunića u zimskom prelaznom roku.

"Dobili smo sjajnog mladog igrača koji tek treba da iskaže svoj raskošni potencijal i talenat. Dolazak Krunića u naš klub pokazuje da Borac ima veliku težinu kao klub. Verujemo da će biti pravo osveženje. Nema nikako mesta bilo kakvoj euforiji", rekao je Ilić.

Rade Krunić je peto pojačanje Borca u zimskom prelaznom roku.

Klub iz Čačka je posle jesenjeg dela srpskog prvenstva 14. na tabeli sa 13 osvojenih bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

10 h

U fokusu

Vidi sve