Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

19:07

Turan bez kazne zbog kopačke

Vezista Atletiko Madrida Arda Turan izbegao je kaznu zbog gađanja linijskog sudije kopačkom u porazu svoje ekipe od Barselone u Kupu Kralja.

Izvor:

Autor:

Default images
YTSS

'Jorgandžije' su, posle minimalnog poraza u prvom meču, izgubile sa 3:2, a susret su završile sa devet igrača na terenu, jer je Turčin zbog incidenta kažnjen samo žutim kartonom.

Hesus Hil, glavni arbitar duela na Visente Kalderonu, napisao je u izveštaju da je Turan bacio kopačku, ali ne i da je gađao njegovog kolegu koji trči sa zastavicom.

Legenda Barselone, Šavi Ernandes bio je ogorčen i uzasnut zbog samog incidenta, rekavši da mu nikako nije jasno kako je moguće da Arda Turan nije kažnjen.

"Iskreno sam iznenađen, negativno. Još na terenu, to je bio direktan crveni karton. Ali, očigledno da nije posao igrača da se time bave. Meni je to uvek crveni, jer je reakcija apsolutno neprihvatljiva", rekao je Šavi.

S druge strane, trener Atletika Dijego Ćolo Simeone stao je u svog igrača, kao i cele ekipe.

"Borba sa najboljima vas poboljšava. Naša borbenost i beskompromisnost je ono što nas krasi, kao ekipu, i to bi trebali da zadržimo", rekao je Simeone, dodavši da su priče da je na poluvremenu napadao Nejmara da Silvu čiste izmišljotine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve