Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

17:12

Van Gal: Prodajemo, ne kupujemo

Trener Mančester Junajteda Luj van Gal izjavio je da u januarskom prelaznom roku više neće dovesti nijednog fudbalera.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Junajted je početkom meseca doveo bivšeg golmana Barselone Viktora Valdesa, koji je potpisao osamnaestomesečni ugovor.

Van Gal je rekao da želi da proda nekoliko svojih igrača i ocenio da prelazni rok pomaže samo bogatim klubovima koji žele da pojačaju svoje ekipe na polovini sezone.

"Počnete sezonu sa jednim timom, a onda ga na polovini sezone promenite. Bogatiji klubovi to mogu da urade i to nije pošteno prema ostalima. Ali, takvo je pravilo i morate da pokušate da iz njega izvučete najbolje", rekao je Van Gal, "Svakodnevno čitam da smo ja ili Junajted zainteresovani za neke igrače. Ugovor smo dali jedino Viktoru Valdesu. Pružili smo mu šansu. Želimo samo da prodajemo igrače, a ne da ih kupujemo".

Prelazni rok završava se 2. februara, a engleski mediji spekulišu da bi Old Traford mogli da napuste Anderson i Adnan Januzaj.

Holanđanin je rekao da će zamenik kapitena Daren Flečer otići u Vest Hem, kao i da će Majkl Karik zbog povrede mišića odsustvovati četiri nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve