Nova vest
Fudbal

Petak, 30.01.2015.

16:20

Rajković: Partizan je dostižan

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković rekao je da prednost Partizana od šest bodova nije nedostižna jer su ‘crveno-beli’ jači u odnosu na prvi deo sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

“Sve je dostižno, pogotovo uz pojačanja koja su došla u Zvezdu. Mislim da možemo da stignemo Partizan i odbranimo titulu. Radimo dobro na pripremama, pobedili smo tri utakmice u Sloveniji, ali pravi protivnici nas očekuju u drugoj fazi pripremama”, rekao je Rajković.

Mladi Rajković je takođe istakao da želi da ostane u klubu bar još dve godine, osvoji još trofeja i potom nastavi karijeru u nekom od evropskih timova.

Postoje interesovanja nekoliko klubova iz Evrope, ali mi je želja da se zadržim u Zvezdi još godinu ili dve i osvojim što više trofeja. Sigurno je da neću otići na leto, a posle toga videćemo”, naglasio je Rajković.

On je rekao da ga raduje povratak Damira Kahrimana posle povrede jer će konkurencija u ekipi biti jača.

Oporavio se Kahriman i konkurencija je jača. Tu su još Trkulja i Manojlović i svi dobro radimo”, naveo je Rajković i dodao da sa nestrpljenjem očekuje Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina na Novom Zelandu.

Jedan od najmlađih prvotimaca Zvezde Marko Grujić, koji je postigao dva gola na pripremama u Sloveniji, rekao je da je zadovoljan svojom, ali i igrom ekipe na priprema.

Mislim da imamo jači tim u odnosu na jesenji deo, a prenost je mogla da bude i manja da smo imali malo više sreće i bili efikasniji. Pratim Partizan i ako odu Lazović i Škuletić, koji su dali mnogo golova, verujem da će stvari biti drugačije. Dolaze nam na Marakanu i sve je moguće”, rekao je Grujić.

Beogradski mediji preneli su da je visoki vezista ‘crveno-belih’ na meti Rome i Udinezea, koji su spremni da izdvoje milion i po evra.

Ne znam koliko je realna priča, koja je i do mene došla. Nisam siguran koliko je interesovanje, ali što se tiče mene ostao bih još najmanje godinu dana. Želja mi je da se izborim i postanem okosnica tima”, zaključio je Grujić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve